Ingredienser
Ox:
Kött och animaliska biprodukter (varav fjäderfä 16%, ox 4%)
Fisk och fiskprodukter
Mineralämnen
Socker
Kyckling & Kalkon:
Kött och animaliska biprodukter (varav kyckling 8%, kalkon 4%)
Fisk och fiskprodukter
Mineralämnen
Socker
Tonfisk & Torsk:
Kött och animaliska biprodukter
Fisk och fiskprodukter (tonfisk 4%, torsk 4%)
Mineralämnen
Socker
Rödspätta & Räkor:
Kött och animaliska biprodukter
Fisk och fiskprodukter (rödspätta 4%)
Blötdjur och kräftdjur (räkor 4%)
Mineralämnen
Socker
Analytiska beståndsdelar
Vattenhalt: 83,
Protein: 8,5%
Fettinnehåll: 3,0%
Råaska: 2,5%
Växttråd: 0,05%
Omega-6 fettsyror: 0,6%
Näringstillsatser
IE/kg:
Vit A: 627
Vit D3: 96
Vit E: 14
mg/kg:
Järnsulfat (II) monohydrat: (Fe: 7,2)
Kalciumjodat vattenfri: (I: 0,18)
Kopparsulfat (II) pentahydrat: (Cu: 0,63)
Mangansulfat monohydrat: (Mn: 1,4)
Zinksulfat monohydrat: (Zn: 12,8)
Taurin: 395
Smakämnen.