Kundklubb

Kom in och fyll i en ansökan och få ett klubbkort.

Kundklubben gäller för tillfället endast i butikerna. Har du redan ett kundnummer så kan du handla i webbshopen också men då måste du meddela under övriga upplysningar vilket kundnummer du har så att vi kan lägga in det manuellt.

Bonus räknas redan från första kronan*. Kortet ger en bonus som betalas ut en gång varje halvår. Sammanställningarna görs den 31/4 och den 30/10. Minsta summa för bonuscheck är 25:-. Har man inte kommit till den gränsen så ligger inköpen kvar tills man kommit dit. När man vid en sammanställning fått ut en bonuscheck så nollställs kontot till nästa halvårs avräkning. Bonuschecken kan sedan användas som ersättning vid köp. Kan ej inlösas mot kontanter.

Bonusstege:

1-2999:- 1%

3000-6999:- 2%

7000-9999:- 3%

>10 000:- 5%

Övriga villkor och bestämmelser.

Medlemskapet är kostnadsfritt
Medlemskapet är ett rent förmånskort, inget betalkort.
Kortet gäller i båda butikerna.
Bonus kan ej efterregistreras*2
Bonus gäller på alla varor* 
Endast 1 kort/hushåll. Extra familjekort kan delas ut vid behov.

Bonuscheckar skickas ut efter sammanställning 2 ggr/år. Avstämning sker den 30/4 och den 31/10. Har man inte nått utbetalningsgränsen på 25:- så sparas bonusen vidare ytterligare en 6-månaders period tills man fått ut en bonuscheck för att sedan nollställas när man nått en utbetalning.

Bonuschecken är giltig i 6 månader och kan ej lösas in mot kontanter.
Du kan när du vill gå ur medlemsklubben. Då behöver du bara meddela oss.
Om du flyttar måste du själv anmäla adressändringen för att få bonuschecken till rätt adress.

Som medlem ger du oss rätten att lagra adress- och personuppgifter(för tillfället använder vi ej personnummer). Dessa uppgifter lämnas ej ut till tredje part.

Som medlem ger du oss rätten att använda dina adressuppgifter för marknadsföring, medlemserbjudanden och om vi behöver komma i kontakt med dig.
Vi förbehåller oss rätten att omedelbart spärra bonuskort vid misstanke om att kortet missbrukas.

Vi förbehåller oss också rätten att när som helst ändra villkoren för bonusklubben.

* Det utgår ingen extra bonus på kampanjvaror, dessa är nettopriser. Märkta på kvittot med "kampanjvara".
*2 Vid handel i webbshopen måste kunden meddela sitt kundnummer för manuell hantering.


Integritetspolicy
Du har förmodligen hört talas om GDPR(lagen som ökar skyddet för din data och personliga information).
Vi vill pga av denna lag förtydliga hur vi använder den information och data som samlas in när du är medlem i vår kundklubb.
När du godkänner och fyller i ansökan i butiken för att bli medlem i vår kundklubb så använder vi uppgifterna till att samla information om dina köp för att kunna ge dig bonusen eller kunna ta kontakt med dig vid behov.
Vi lagrar inte personnummer. Lämnar du mailadressen godkänner du att vi får skicka information och erbjudanden till dig via mail. Du kan när som helst begära att säga upp ditt medlemskapet men då också mista ev. innestående eller framtida bonus. Mailutskick kan du alltid säga upp själv via länk i utskicken.
Vi säljer inte dina upgifter vidare till tredje part.