Om oss

Lite om oss:

CRT Zoo är ett privatägt företag som ägs och startades av Roger redan då han var 17 år (alltså för otroliga 40år sedan). Sedan dess har båda butikerna vuxit och bytt lokaler ett par gånger och sortimentet succesivt växt.
När senaste flytten gjordes 2007 så började vi även sälja levande djur och under de senaste åren så har vi jobbat hårt för att så många som möjligt av smådjuren skall vara privatuppfödda friska djur som vi vet ursprunget på.
Vid flytten utökades också butiken med en webbshop för att kunna nå ut till kunder över hela Sverige.

Om du vill besöka någon av våra fysiska butiker finns vi i södra Stockholm, i Högdalens industriområde och i Haninge industriområde.

En lång erfarenhet i branschen har gett oss stor kunskap om vilka produkter som efterfrågas och vilken kvalitét som är den bästa. Det vill vi erbjuda våra kunder!
Den första butiken startades redan för över 40 år sedan och har med åren växt och i dagsläget är butikerna på 750 resp. 1450 m2. Det är stora luftiga lokaler och högt till tak.
I Haninge butiken har vi även levande djur; allt från foderinsekter, fisk och reptiler till smådjur och fåglar.
I Bandhagen har vi endast akvariefiskar men möjlighet att beställa hem andra djur också.

Våra kunniga och mångårigt erfarna medarbetare hjälper dig gärna på plats med råd och tips.
Sortimentet spänner över alla djurslag, med en stor bredd som vi försöker att lägga upp i webbshoppen allt eftersom.
I dagsläget har vi ca 15.000 artiklar i våra butiker (i webbshopen har vi drygt 7000) och vi kommer att lägga in fler och fler av dom på webbshoppen också.
Många produkter importerar vi själva, så både pris och sortiment kan skilja sig från de flesta andra butiker.