Douxo

Duoxo är en serie med produkter för olika typer av hud- och pälsproblem. Preparaten inom varje grupp kan kombineras med varandra för att upptå bästa effekt. Care-serien är en vårdande och skonsam serie som kan användas av alla djur. Kan användas på hund, katt, häst, kanin och marsvin.

DOUXO® Pyo - Har effekt på bakterier och svamp. Produkterna djuprengör och återfuktar huden, balanserar hudfloran och stärker hudbarriären. DOUXO® Pyo innehåller 3% klorhexidin, antiseptiska ämnen och Phytosphingosine.

DOUXO® Calm - Lindrar och skyddar hudbarriärens ekosystem. Produkterna lugnar och återfuktar kliande, irriterad och känslig hud. Samtidigt balanseras hudens mikroflora som ofta är i obalans hos känslig hud

DOUXO® Seb - Balanserar, återfuktar och mjukgör fet, torr och mjällig hud hos hund och katt. Den skyddar samtidigt hudbarriärens ekosystem och motverkar dålig lukt.

DOUXO® Care - Är utvecklad för daglig rengöring och är mild nog att passa också den känsligaste hud. Rengör skonsamt hud, öron och päls. Gör huden mjuk och pälsen glansig samtidigt som hudbarriärens ekosystem skyddas.