Flexi Vario

Låt oss presentera Flexi Vario system!
 
Ett elegant Flexikoppel med ny patenterad design och mycket hög kvalité. Ett smart koppel med många utbytbara, smarta delar så som LED-belysning (för båda sidorna av kopplet), Multibox för snacks eller bajspåsar, bälten med blinkande LED ljus, parkoppel för två hundar eller stötdämpande expander (som dämpar hastiga ryck).
I storlek Medium och Large är handtaget ställbart för att passa både en mindre och en större hand. Bra om flera personer i hushållet går ut med hunden.
 
Flexi Vario system underlättar din promenader. De extra delarna du kan köpa till gör att du syns bättre i mörker tack vare de blinkande och lysande LED lamporna, du har smart och lättillgänglig förvaring om du använder multibox till bajspåsar eller snacks. Parkopplet gör att du kan ta med båda hundarna på promenaden och expandern skonar din rygg och nacke från extrema och hastiga ryck.
 
Kopplet finns i flera storlekar, flera färger och med båda lina och band. Välj det koppel med den stil och den funktion som passar dig och din hund bäst.